Egyedi Nyakpántok

Egyedi elképzelés? Gyorsan? Megoldjuk. Nyakpántok közvetlenül a gyártótól teljes mértékben az Ön igényire szabva. Ha fontos az egyediség rendeljen nyakpántot különféle kiegészítő opciókkal.

Nyakpánt Egy Karabínerrel Nyakpánt  Két KarabínerrelNyakpánt Oldható Csattal Nyakpánt Biztonsági KioldóvalNyakpánt Oldható Csattal és Biztonsági Kioldóval

nyakpánt egy karabínerrel rendelés

Nyakpánt Egy Karabínerrel

Ezeket a passztartókat a gyártás során egy darab választható karabínerel szereljünk. Ez a nyakpánt kitűnő választás ár-érték arány tekintetében. Nyakszalagjainkat szublimációs eljárással gyártjuk magyarországi üzemünkben.

nyakpánt két karabínerrel rendelés

Nyakpánt Két Karabínerrel

Két választható karabínerrel szerelt passztartóinkat olyan helyekre, rendezvényekre ajánljuk, ahol a nyakpántra nagyobb méretű laminált passzokat szeretnének felakasztani. Sportrendezvénykre, konferenciákra, koncertekre kitűnő választás!

nyakpánt biztonsági kioldóval és oldható csattal

Nyakpánt Oldhatós Csattal és Biztonsági Kioldóval

Passztartóink amiket oldahtó csattal, és biztonsági kioldóval szerelünk minden igényt kielégítenek biztonság és felszereltség terén. Ez a nyakpánt épp úgy választható cseppkarabínerrel, mint prémium karabínerrel.

nyakpánt oldható csattal rendelés

Nyakpánt Oldható Csattal

Az oldható csat segítségével a passztartóról könnyedén lecsatolható a rövid kis “farkica” rész, így könnyedén elválasztható a nyakpánttól a rajta lógó belépőkártya, kulcs, üvegtartó vagy laminált passz. Ezt a nyakpántot egy karabínerrel szereljük.

nyakpánt biztonsági kioldóval rendelés

Nyakpánt Biztonsági Kioldóval

A passztartó a nyak résznél található biztonsági kioldó segítségével könnyedén kettéválasztható, így ha véletlenül beakad valahova, nem okoz sérülést a viselőjének. Ezt a típusú nyakpántot alap esetben 1 karabínerel szereljük, de elérhető két karabíneres változat is.