Nyakpánt, passztartó gyártás legolcsóbban!

Egyedi elképzelés? Gyorsan? Megoldjuk. Nyakpántok közvetlenül a gyártótól teljes mértékben az Ön igényire szabva. Ha fontos az egyediség rendeljen nyakpántot különféle kiegészítő opciókkal.

Nyakpánt Egy Karabínerrel Nyakpánt  Két KarabínerrelNyakpánt Oldható Csattal Nyakpánt Biztonsági KioldóvalNyakpánt Oldható Csattal és Biztonsági Kioldóval

nyakpánt egy karabínerrel rendelés

Nyakpánt Egy Karabínerrel

Ezeket a passztartókat a gyártás során egy darab választható karabínerel szereljünk. Ez a nyakpánt kitűnő választás ár-érték arány tekintetében. Nyakszalagjainkat szublimációs eljárással gyártjuk magyarországi üzemünkben.

nyakpánt két karabínerrel rendelés

Nyakpánt Két Karabínerrel

Két választható karabínerrel szerelt passztartóinkat olyan helyekre, rendezvényekre ajánljuk, ahol a nyakpántra nagyobb méretű laminált passzokat szeretnének felakasztani. Sportrendezvénykre, konferenciákra, koncertekre kitűnő választás!

nyakpánt biztonsági kioldóval és oldható csattal

Nyakpánt Oldhatós Csattal és Biztonsági Kioldóval

Passztartóink amiket oldahtó csattal, és biztonsági kioldóval szerelünk minden igényt kielégítenek biztonság és felszereltség terén. Ez a nyakpánt épp úgy választható cseppkarabínerrel, mint prémium karabínerrel.

nyakpánt oldható csattal rendelés

Nyakpánt Oldható Csattal

Az oldható csat segítségével a passztartóról könnyedén lecsatolható a rövid kis “farkica” rész, így könnyedén elválasztható a nyakpánttól a rajta lógó belépőkártya, kulcs, üvegtartó vagy laminált passz. Ezt a nyakpántot egy karabínerrel szereljük.

nyakpánt biztonsági kioldóval rendelés

Nyakpánt Biztonsági Kioldóval

A passztartó a nyak résznél található biztonsági kioldó segítségével könnyedén kettéválasztható, így ha véletlenül beakad valahova, nem okoz sérülést a viselőjének. Ezt a típusú nyakpántot alap esetben 1 karabínerel szereljük, de elérhető két karabíneres változat is.

 

Egyedi nyakszalag készítés: miért jó ötlet a céged számára?

A nyakbaakasztó készítés megtérülő befektetés lesz céged számára, méghozzá több okból is.

  • Az egyedi nyakpántok segíthetnek a márkaépítésben és céged beazonosításában. Ha egyedi logóval, színekkel vagy mintákkal készülnek, könnyen felismerhetővé teszik a cégedet és erősíthetik a márkaidentitást.
  • Egy karabineres nyakpánt ideális lehet promóciókhoz és különböző marketingkampányokhoz. Különleges események, kiállítások vagy új termékek bevezetésekor is kiváló szóróajándékként szolgálnak, növelve a márkád láthatóságát.
  • Ha különleges tervezésű nyakpántokat ajándékozol visszatérő vagy hűségprogramokban részt vevő ügyfeleidnek, nemcsak köszönetedet fejezheted ki, hanem emlékeztetheted is az ügyfeleket a vállalkozásodra.

Az egyedi nyakpántok készítése tehát nemcsak esztétikai szempontból érdekes, hanem számos üzleti előnnyel is járhat a márkaépítéstől a marketingen át és az ügyfélkapcsolatokig.

Ezért nélkülözhetetlen egy egyedi passztartó a rendezvényeden

Egy nyakbaakasztó rendkívül hasznos lehet a rendezvényeken.

  • A nyakpassz használható azonosításra, illetve a belépési jogosultság ellenőrzésére. Az egyedi színű vagy logóval ellátott nyakpántok segítenek az esemény résztvevőinek könnyű azonosításában, de a biztonsági személyzet számára is kifejezetten hasznosak, hogy kiszűrhessék a jogosulatlan belépőket.
  • A nyakpántok kényelmes és praktikus megoldást kínálnak a rendezvényhez szükséges kulcsok vagy egyéb kisebb tárgyak számára. Segítségükkel mindig kéznél lesznek a nélkülözhetetlen holmik anélkül, hogy hosszasan a táskádban kéne kotorásznod a megtalálásukhoz.
  • Az egyedi nyakpántok hozzájárulhatnak a közösségi érzés kialakításához, különösen nagy rendezvényeken vagy konferenciákon. Az azonos pólókhoz hasonlóan a nyakpántok is a kapcsolódás élményét jelentik a résztvevők számára, ami erősíthetik a csapathoz tartozás élményét.
  • A nyakbaakasztók segítenek az eseményen résztvevők könnyebb azonosításában a fotókon és a médiaanyagokon, ami fontos lehet a rendezvény utóéletében, például a közösségi médiában megosztott képeken és videókon.

Egyedi igényekre szabott nyakpánt gyártás

A nyakpántokat szublimációs nyomtatással, a legmagasabb színvonalú gyártási technológiának számító eljárások egyikével készítjük, amelynek segítségével színes nyomatok jeleníthetők meg a nyakbaakasztókon. Ezáltal teljesen egyedi passztartók készíthetők a vásárló igényei szerint saját logóval, céges emblémával.

A gyártási folyamat lehetővé teszi, hogy a nyakpántokon bármit megjelenítsünk, legyen az akár egy színes fénykép, színátmenetek vagy élénk alapszínek, ami a karabinerek és az egyéb szerelékek lehetséges kombinációival együtt teljesen egyedi termékeket eredményez. 

A passztartók Magyarországon készülnek a saját gyártó egységünkben. A teljes gyártási folyamat házon belül zajlik, így minden lépést felügyelünk a grafikai tervezéstől kezdve az előkészítésen és a gyártáson át a végső csomagolásig. A nyakpánt felhasználási köre rendkívül sokrétű: ráakaszthatsz kártyatartó tokban elhelyezett műanyag kártyát vagy RFID kártyát, de használhatod kulcstartóként, rendezvényeken, kiállításokon passzokkal kiegészítve pedig a beléptetést könnyíti meg.

Passztartó rendelés a Nyakpant24.hu-tól!

Ha valóban figyelemfelkeltő, egyedi nyakpántot szeretnél rendelni, a szublimációs eljárás a megfelelő eszköz, hogy full color színátmenetes vagy akár fotószerű képeket jelenítsünk meg a nyakpánt nyomtatás során a termék teljes hosszán. A nyakpánt anyagának selymes felülete kényelmes viseletet biztosít. Az elkészült nyakpántok rendkívül tartósak, a felirat nem kopik, így a termékek maximálisan időtállóak.

Felirat nélküli termékeket általánosságban 1 munkanap alatt kiszállítjuk. A feliratozott termékek gyártási ideje 3-5 munkanapot vesz igénybe a grafikai terv elfogadásától számítva.