Díszszalag

Egyedi logóval gyártott díszszalagjaink felhasználási kör rendkívül sokrétű. Ajánljuk céges reklámajándékok csomagolásához, rendezvények tematikus dekorációjának kiegészítéséhez. Saját logós díszszalaggal még egyedibbé teheti rendezvényének meghívóit.

Szublimációs eljárással készült díszszalagok esetén szinte bármit megjeleníthetünk a terméken. A grafika lehet akár full color színátmenetes, használhatók rendkívül élénk színek vagy akár fotószerű képek is a készítés során annak teljes hosszán. Az elkészült díszszalag rendkívül tartós, a felirat nem kopik, rendkívül időtálló.

A díszszalagok Magyarországon készülnek a saját gyártó egységünkben. A teljes gyártási folyamat házon belül van, így minden lépést felügyelünk a grafikai tervezéstől, az előkészítésen keresztül, a gyártáson át a végső csomagolásig.

Alapanyag:      100% poliészter szatén vagy bordás

Méret:    

szélesség:  

  • szatén: 15 mm, 20 mm, 25 mm
  • bordás: 20 mm

Az általunk gyártott egyedi díszszalag biztosan nem fog csalódást okozni sem Önnek, sem munkatársainak vagy ügyfeleinek.

    Kiszerelés

    Az itt használt email címét, telefon számát semmilyen más célra nem használjuk, csak a kérdés megválaszolására, ill. ehhez szükséges kapcsolattartásra.