Kulcstartó

Alapanyag:      100% poliészter szatén vagy bordás

Méret: 

szélesség: 
szatén: 20 mm, 25 mm, bordás: 20 mm

Hossza:            130 mm + kiegészítő
Kérés esetén egyedi méretben is el tudjuk készíteni a textil kulcstartókat
Szerelék:         standard cseppkarabiner (1 db) + kulcskarika 30 mm (1 db)
Alapesetben a textil kulcstartóra standard cseppkarabiner és kulcskarika kiegészítő kerül, de amennyiben más típusú karabínerrel vagy egyéb szerelékkel szeretné ellátni a rendelési űrlapon kiválaszthatja a kívánt szereléket.

Minimális rendelési mennyiség: 50 db/ grafika

A saját logós kulcstartók szublimációs eljárással való készítése a legmagasabb színvonalú gyártási technológiának számító eljárások egyike, segítségével színes nyomatok jeleníthetők meg a terméken. Ezáltal teljesen egyedi kulcstartók készíthetők a vásárló igényei szerint saját logóval, céges emblémával.

Ha egy valóban egyedi és korlátok nélküli tervezési lehetőséget keres, jusson eszébe egyedi kulcstartó gyártása. A textil kulcstartó rendkívül hasznos reklámajándék. Mivel akár napi többször is használatban van, így cége logója folyamatosan szem előtt lehet.

A gyártási folyamat lehetővé teszi, hogy bármit megjelenítsünk a kulcstartókon, legyen ez színes fénykép, színátmenet, élénk alapszínek. Ehhez hozzáadva a karabinerek és egyéb szerelékek kombinációs lehetőségét, akkor teljesen egyedi terméke lesz. A kulcstartók Magyarországon készülnek a saját gyártó egységünkben. A teljes gyártási folyamat házon belül van, így minden lépést felügyelünk a grafikai tervezéstől, az előkészítésen keresztül, a gyártáson át a végső csomagolásig.

Ha valóban figyelemfelkeltő egyedi kulcstartó gyártás a cél a szublimáció a megfelelő eszköz, hogy full color színátmenetes vagy akár fotószerű képeket jelenítsünk meg a kulcstartó készítés során annak teljes hosszán. Az elkészült kulcstartók rendkívül tartósak, a felirat nem kopik, rendkívül időtálló.

Az általunk gyártott egyedi kulcstartók biztosan nem fognak csalódást okozni sem Önnek, sem munkatársainak vagy ügyfeleinek.