Maszktartó

A koronavírus terjedésének megakadályozásában az egyéni felelősség kérdése és az együttműködés rendkívül fontossá vált napjainkban! Az arcmaszk viselése immáron nem egy átgondolt és figyelmes választás, hanem kötelező, a mindennapjaink része lett, így nem meglepő, hogy megjelentek a hozzá köthető kiegészítők is.

A maszktartó nyakpánt segítségével biztos, hogy nem fog elindulni otthonról maszk nélkül. Plusz a maszk mindig kéznél van, biztosan nem fog eltűnni, nem kell a táskája mélyén kutakodni utána vagy a zsebében tartani, kockáztatva ezzel a szennyeződést. A maszktartó nyakpánt különösen hasznos lehet, ha olyan helyen ahol például nem kötelező szabadtéren is a maszk használata, mert zárt helyiségbe belépve, azonnal fel tudja tenni.

Vállaljuk ezen nyakpántok gyártását gyors átfutási idővel egyedi grafikával, saját céges logóval vagy emblémával, hasonlóképp, mint a normál nyakpántoknál. Ennél a nyakpánt típusnál a nyakpánt két vége nincs összevarrva, hanem 1-1 műanyag patent található végeken, amivel a nyakpátra akasztható az arcmaszk. Használható mind egyszer használatos maszkokkal, mind mosható textil maszkokkal.

A gyártási folyamat lehetővé teszi, hogy bármit megjelenítsünk a nyakpántokon, legyen ez színes fénykép, színátmenet, élénk alapszínek. A nyakpántok Magyarországon készülnek a saját gyártó egységünkben. A teljes gyártási folyamat házon belül van, így minden lépést felügyelünk a grafikai tervezéstől, az előkészítésen keresztül, a gyártáson át a végső csomagolásig.

    Az itt használt email címét, telefon számát semmilyen más célra nem használjuk, csak a kérdés megválaszolására, ill. ehhez szükséges kapcsolattartásra.