Ruhacímke

Szaténcímkék

 

Különböző színű szaténszalagra készítjük igényes megjelenésű, dekoratív szatén ruhacímkéinket. Ez a fajta címke leginkább a divatiparban használatos. Többnyire szaténcímkét találunk a felsőruházati termékekben, de használják a felsőkategóriás fehérneműkben, sportruházatban, de akár prémium minőségű lakástextíliákon is találkozhatunk vele.  A széles méret- és színválaszték minden esetben egyedi, exkluzív termékmegjelölést tesz lehetővé. A szatén ruhacímkék leggyakrabban fehér, fekete vagy bézs színű alapanyagra készülnek.
Szaténcímkéinket igény szerint darabolva vagy tekercsben szállítjuk.
A darabolás minden esetben hőveltörténik, így a szaténcímkék foszlása teljes mértékben kiküszöbölhető.
Lehetőség van foszlásmentes szaténszalagra történő címkerendelésre is. E címkéink akár ollóval is darabolhatók anélkül, hogy foszlanának.
Amennyiben a szaténcímkék mindkét oldalán szükséges tartalmat megjeleníteni, kétoldalon nyomható szaténszalagokra gyártjuk a címkéket. Ezeknek a szaténcímkéknek a darabolása szintén hővel történik, de tekercsben is rendelhetők.

 

 

Méretcímkék

 

 

Kis méretük alapján a leggyorsabb ezeknek a ruhacímkéknek a gyártása. Akár 1 munkanapon belül is legyárthatók.
A termékek méretezése rendkívül sokféle formában jeleníthető meg a ruhacímkéken. Még a legegyszerűbb méretjelölő címke is lehet személyre szabott a karakterek, méret és színek sokszínűségét kihasználva.
Amennyiben összetettebb méretjelzés szükséges a címkéken, ábrás méretjelölők gyártását ajánljuk, vizuálisan is megjelenítve pl. a magasság, derék- és mellbőség adatokat.
A méretjelölő címkéket 10mm szélességtől gyártjuk.
Igény szerint vágásjelölés is feltüntethető rajtuk.
Poliésztercímkék

 

A poliésztercímkék legfőbb előnye a tartós, külső igénybevételeknek rendkívül ellenálló, foszlásmentes kivitel viszonylag kedvező áron. A munkaruházati termékek, vendéglátóipari textíliák, farmerek termékmegjelölése ezért jellemzően ilyen ruhacímkéken történik. Előbbi előnyei miatt a poliésztercímke a leggyakrabban alkalmazott méret- és kombinált ruhacímke.

Léteznek külső hatásoknak még előbbiekhez képest is extra módon ellenálló poliészter címke alapanyagok. Erre készülnek például a lángálló poliésztercímkék.
A poliésztercímkék fehér és fekete színben készülhetnek. A fekete címkén fehér, arany, fényes vagy matt ezüst nyomat jeleníthető meg. A fehér ruhacímkén a fehéren és az ezüstön kívül bármilyen színű szöveg vagy grafika megjeleníthető.
A poliésztercímkéket egy- vagy kétoldalas nyomással gyártjuk tekercsben vagy darabolva.
Sima felületük miatt a tecxtilcímkék közül ezeken olvasható legjobban a vonalkód, illetve a QR kód.
Foszlásmentességük miatt nem szükséges hővel darabolni, így gyártásuk gyorsabb a darabolt szaténcímkéknél.

    Az itt használt email címét, telefon számát semmilyen más célra nem használjuk, csak a kérdés megválaszolására, ill. ehhez szükséges kapcsolattartásra.