Rólunk

Kedves Vásárlónk, Leendő Ügyfelünk!

Ha eljutottál erre az oldalra valószínűleg érdekel kik is vagyunk, mit csinálunk, mit kínálunk és miért gondoljuk azt, hogy minket válassz.

Ha rendszeres nyakpánt, karszalag, esetleg reklámajándék vásárló vagy valószínű találkoztál már a PartyBox Europe Kft nevével.

Mondhatnánk, hogy minden a PartyBox-szal kezdődött, de valójában már jóval előtte. Tizen… év lemezlovasi munka és éjszakai lét után érlelődött az elhatározás, hogy ideje visszacserélni a munkaidőt nappalra és az éjszakát pedig pihenésre, feltöltődésre szánni. Adott volt a szórakoztatóipar ismerete és azidőtájt kezdett egyre elterjedtebbé válni a vendégazonosító karszalagok használata. Megvolt a termék, megvolt a kapcsolati rendszer, megalapítottuk a PartyBox-ot és elkezdtünk. Első körben szórakozóhelyeknek, majd folyamatosan szélesedett az ügyfélkörünk, majd az egyre szélesebb ügyfélkörünknek egyre szélesebb skálájú termék és szolgáltatás portfóliót kínáltunk. Egymás után kerültek be az új termékek és szolgáltatások a kínálatunkba és folyamatosan azon dolgoztunk, hogy mindig valami pluszt nyújtsunk az ügyfeleinknek, amiért érdemes visszatérni hozzánk.

Mint, ahogy minden kezdet nehéz, itt is sok nehézséggel találtuk szemben magunkat, de a cél érdekében folyamatosan tanultunk, fejlődtünk, fejlesztettünk és a kitartó munka meghozta gyümölcsét. Rövid idő alatt már nemcsak karszalagokat árultunk, hanem első körben a karszalagok feliratozását oldottuk meg, majd azóta több terméknek a komplett gyártási folyamata is, a grafikai tervezéstől az utolsó lépésként történő csomagolásig és futárnak átadásig házon belül történik meg.

Nagyon sok kiállításon jártunk szerte a világban, számtalan európai országban és azon túl, akár Amerikáig és Kínáig is elmentünk egy-egy számunkra érdekes rendezvény vagy üzleti találkozó miatt. Nagyon sokat tanultunk ezen utazások alatt a különböző országok cégeinek működéséről, üzleti kultúrájáról. 2006-ban jártunk először az amerikai kontinensen és az az üzleti találkozó és gyárlátogatás megpecsételte sorsunkat. Felismertük, hogy az amerikai üzleti modell áll legközelebb a gondolkodásunkhoz, ami akkoriban még nem volt jellemző az itthon működő cégek körében.

Ez a weboldal, a mögötte működő cég egy rendkívül hosszú fejlődési folyamat és sok munka eredménye. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy immáron 17 év gyártási tapasztalatával a hátunk mögött bátran mondhatjuk, hogy ismerjük a karszalagok minden fortélyát, a feliratozás és gyártás minden csínját-bínját. Így magabiztosan mondhatjuk, hogy ha karszalagot keresel, nálunk jó helyen vagy és biztos megtalálod, amire egy sikeres rendezvényre szükség lehet.

Ha kíváncsi vagy a csapatunk tagjaira az alábbi blogbejegyzésekből megismerheted őket és betekintést nyerhetsz a működésünkbe.

Level ‘N’ Service Kft

Székhely:
2464 Gyúró, Sport u 2

Telephely:
2464 Gyúró, Sport u 2
(személyes átvétel esetén)

Adószám: 29269893-2-07
Cégjegyzékszám: 07-09-032325

Bankszámla:
HU10 1171 1003 2147 6019 0000 0000
OTP Bank Nyrt
SWIFT: OTPVHUHB

Telefon: +36 20 264 3892

Email: hello@nyakpant24.hu

Nyitva tartás:
Hétfő – péntek: 9 – 17
Szombat, vasárnap: ZÁRVA

Kérdésed van? Üzenj nekünk!

    Az itt használt email címét, telefon számát semmilyen más célra nem használjuk, csak a kérdés megválaszolására, ill. ehhez szükséges kapcsolattartásra.