Egyedi Laminált Passok

Bár a laminált passzok fő funkciójukat csak néhány órán keresztül töltik be a rendezvényeken, de a viselőjük (zenekarok, rajongók, személyzet) sokszor akár évekig megőrzik őket. Így hiszünk benne, hogy a passzok nemcsak a beléptetés eszközei, hanem ajándéktárgyak.

A full color nyomással gyártott passzok rendelhetők egy- vagy kétoldalas kivitelben. Teljes méretben testre szabhatók, akár változó adat nyomással is. A passzokra nyomtatható fénykép, név, a rendezvényen betöltött munkakör, vonalkód, sorszám, QR kód. A kiváló minőségben kinyomtatott passzokat víztiszta, rendkívül tartós műanyag lamináló fóliával fedjük.

A laminált passzok Magyarországon készülnek a saját gyártó egységünkben. A teljes gyártási folyamat házon belül van, így minden lépést felügyelünk a grafikai tervezéstől, az előkészítésen keresztül, a gyártáson át a végső csomagolásig.

Minimális rendelési mennyiség: 50 db

Raktárról elérhető méret:      

  • 80 x 110 mm
  • 111 x 154 mm
laminált passz nyomtatás

A laminált passzok méretezése gyártása nyomtatása. Megrendelhető ettől eltérő méretben is, de ebben az esetben hosszabb gyártási idővel kell kalkulálni!

A laminált passzok mellé válasszon kínálatunkból passztartó nyakpántot, akár egyszínű vagy előre gyártott mintás kivitelben vagy rendeljen egyedi nyakpántot, amennyiben a laminált passzal megegyező designt szeretne viszontlátni a passztartón.

Kiknek ajánljuk:

Zeneiparban dolgozók és fesztiválok számára: zenekaroknak, koncert helyszínek üzemeltetőinek, turné menedzserek részére. A passzokkal könnyedén elkülöníthetők a különböző jogosultságok, kik léphetnek a rendezvény bizonyos elzárt területeire (pl.: backstage, VIP)

Konferenciákra és kiállításokra: gyakran használják a laminált passzokat kiállítók, szervezők részére, akik a rendezvényre történő beléptetés során könnyedén azonosíthatók. A laminált passzok segítségével a belépéshez szükséges vonalkód biztosan olvasható marad hosszabb rendezvény teljes ideje alatt, szemben a papírra nyomtatott belépőkkel.

Sportrendezvények: atlétikától elkezdve a motorsporton át, laminált passzokkal könnyedén azonosíthatók a csapattagok és a csapatot kísérő team tagjai.

Az általunk gyártott laminált passzok biztosan nem fognak csalódást okozni sem Önnek, sem munkatársainak vagy ügyfeleinek.

    Passok mérete:

    Az itt használt email címét, telefon számát semmilyen más célra nem használjuk, csak a kérdés megválaszolására, ill. ehhez szükséges kapcsolattartásra.