Plasztik Kártyák

Az általunk kínált plasztik kártyák a legmagasabb minőségi normáknak megfelelő alapanyagból készülnek a legújabb gyártási technológiák és gépek felhasználásával. A fejlesztéseknek és a hatékony ügyfélkiszolgálásnak köszönhetően a rendeléseket gyors átfutási idővel tudjuk feldolgozni. A gyártási folyamat során a legmodernebb automatizált gyártási eljárásoknak köszönhetően a műanyag kártyák teljes mértékben az egyedi igényeiknek megfelelően készül el.

A plasztik kártyák felhasználási köre rendkívül sokrétű. Felhasználás célja és a felhasználó tevékenysége alapján rendkívül széles ügyfélkör számára nyújthat hozzáadott értéket a kínált termékhez és szolgáltatáshoz, mint:

Ügyfélkártya, Hűségkártya, Pontgyűjtő kártya, Ajándék kártya, VIP tagsági kártya, Névjegy kártya, Bérlet kártya, Igazolvány kártya, Belépő kártya, Társkártya

A felhasználó igényeinek megfelelően rendkívül sokrétűen testre szabható az alap lehetőségeken kívül (kártya alapanyaga, vastagsága, mérete, testre szabás módja (nyomás 1 vagy 2 oldalon, nyomás 1 színnel, több színnel, full color nyomás) rendkívül sok extra opció közül választhat, amivel még egyedibbé teheti a plasztik kártya rendelését, ezáltal még sokoldalúbbá teheti a felhasználhatóságot.

Ilyenek lehetnek:
Változó adat nyomtatás (fénykép, sorszám, vonalkód, QR kód)
RFID chip
Mágnescsík
Aláírás panel
Lekaparós panel
Lyukasztás
UV nyomás
Áttetsző kártya
Melegfóliás nyomás (arany, ezüst)
Nyomás fluoreszkáló festékkel
Hőre változó nyomás
Foszforeszkálós effekt nyomás
Egyéb dombornyomású effektek
Társkártya
Csomagolás (pl.: ajándékkártyák esetén)

Az általunk kínált plasztik kártyák biztosan nem fognak csalódást okozni sem Önnek, sem a kártyák felhasználóinak.

    Az itt használt email címét, telefon számát semmilyen más célra nem használjuk, csak a kérdés megválaszolására, ill. ehhez szükséges kapcsolattartásra.