Nyakpánt Egy Karabinerrel

Alapanyag: 100% poliészter szatén vagy bordás

Méretek
Szélesség: szatén: 15 mm, 20 mm, 25 mm, bordás: 20 mm
Hossz: 90 cm + kiegészítő
Kérés esetén egyedi méretben is el tudjuk készíteni nyakpántját!

Szerelék: standard cseppkarabiner (1 db)
Alapesetben a passztartóra standard cseppkarabiner kiegészítő kerül, de amennyiben más típusú karabinerrel vagy egyéb szerelékkel szeretné ellátni a rendelési űrlapon kiválaszthatja a kívánt szereléket.

Minimális rendelési mennyiség: 50 db/ grafika

249 Ft -tól

Csepp KarabínerCsepp KarabínerCsepp KarabínerCsepp Karabiner Mobil Vég CCsepp Karabiner Mobil Vég CCsepp Karabiner Mobil Vég CKártya Tartó CsipeszKártya Tartó CsipeszKártya Tartó CsipeszKártya Tartó KarabinerKártya Tartó KarabinerKártya Tartó KarabinerKulcskarikaKulcskarikaKulcskarikaMobil Vég BMobil Vég BMobil Vég BPrémium KarabínerPrémium KarabínerPrémium Karabíner
Elfogadott formátumok: pdf, jpg, png Maximum fájl méret 16MB

A nyakpántok szublimációs eljárással való készítése a legmagasabb színvonalú gyártási technológiának számító eljárások egyike, segítségével színes nyomatok jeleníthetők meg a nyakbaakasztókon. Ezáltal teljesen egyedi passztartók készíthetők a vásárló igényei szerint saját logóval, céges emblémával.
 Egyedi nyakpánt készítésnek kell lennie az első gondolatnak, ha egy valóban egyedi és korlátok nélküli tervezési lehetőséget keres.
A gyártási folyamat lehetővé teszi, hogy bármit megjelenítsünk a nyakpántokon, legyen ez színes fénykép, színátmenet, élénk alapszínek. Ehhez hozzáadva a karabinerek és egyéb szerelékek kombinációs lehetőségét, akkor teljesen egyedi terméke lesz. A passztartók Magyarországon készülnek a saját gyártó egységünkben. A teljes gyártási folyamat házon belül van, így minden lépést felügyelünk a grafikai tervezéstől, az előkészítésen keresztül, a gyártáson át a végső csomagolásig.

Ha valóban figyelemfelkeltő egyedi nyakpánt gyártás a cél a szublimáció a megfelelő eszköz, hogy full color színátmenetes vagy akár fotószerű képeket jelenítsünk meg a nyakpánt készítés során annak teljes hosszán. A nyakpánt anyagának selymes felülete rendkívül kényelmes viseletet biztosít. Az elkészült nyakpántok rendkívül tartósak, a felirat nem kopik, rendkívül időtálló.
A nyakpántok felhasználási köre rendkívül sokrétű, ráakaszthat kártyatartó tokban elhelyezett belépőkártyát, műanyag kártyát, használhatja kulcstartóként, rendezvényeken, kiállításokon passzokkal kiegészítve a beléptetést könnyíti meg.
Az általunk gyártott egyedi nyakpántok biztosan nem fognak csalódást okozni sem Önnek, sem munkatársainak vagy ügyfeleinek.

Válaszd ki az anyagot!

Szatén, Bordás

Válaszd ki a szélességet!

15 mm, 20 mm, 25 mm

Válaszd ki a kiegészítőt!

Csepp Karabíner, Csepp Karabiner Mobil Vég C, Kártya Tartó Csipesz, Kártya Tartó Karabiner, Kulcskarika, Mobil Vég B, Prémium Karabíner

Mire figyeljen a megrendelés elküldése előtt?

https://nyakpant24.hu/wp-admin/post.php?post=739&action=edit

XS S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL
Testhossz (A) 64 70 72 74 76 78 80 82 88
Mellszélesség (B) 48 50 53 56 59 62 65 68 72