Nyakpánt Két Karabínerrel

Alapanyag:      100% poliészter szatén vagy bordás
Méret:             szélesség:        szatén: 15 mm, 20 mm, 25 mm
bordás: 20 mm
Hossza:            90 cm + kiegészítő
kérés esetén egyedi méretben is el tudjuk készíteni nyakpántját
Szerelék:         standard cseppkarabiner (2 db)
Alapesetben a passztartóra két darab standard cseppkarabiner kiegészítő kerül, de amennyiben más típusú karabínerekkel vagy egyéb szerelékekkel szeretné ellátni a rendelési űrlapon kiválaszthatja a kívánt szereléket.

Minimális rendelési mennyiség: 50 db/ grafika

282 Ft -tól

Csepp KarabínerCsepp KarabínerCsepp KarabínerKártyatartó CsipeszKártyatartó CsipeszKártyatartó CsipeszKártyatartó KarabínerKártyatartó KarabínerKártyatartó KarabínerKulcskarikaKulcskarikaKulcskarikaPrémium KarabínerPrémium KarabínerPrémium Karabíner
Elfogadott formátumok: pdf, jpg, png Maximum fájl méret 16MB
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

bordás és szatén nyakpántok olcsón

A nyakpántok szublimációs eljárással való készítése a legmagasabb színvonalú gyártási technológiának számító eljárások egyike, segítségével színes nyomatok jeleníthetők meg a nyakbaakasztókon. Ezáltal teljesen egyedi passztartók készíthetők a vásárló igényei szerint saját logóval, céges emblémával.

Egyedi nyakpánt készítésnek kell lennie az első gondolatnak, ha egy valóban egyedi és korlátok nélküli tervezési lehetőséget keres. A gyártási folyamat lehetővé teszi, hogy bármit megjelenítsünk a nyakpántokon, legyen ez színes fénykép, színátmenet, élénk alapszínek. Ehhez hozzáadva a karabinerek és egyéb szerelékek kombinációs lehetőségét, akkor teljesen egyedi terméke lesz.

Ha valóban figyelemfelkeltő egyedi nyakpánt gyártás a cél a szublimáció a megfelelő eszköz, hogy full color színátmenetes vagy akár fotószerű képeket jelenítsünk meg a nyakpánt készítés során annak teljes hosszán. A nyakpánt anyagának selymes felülete rendkívül kényelmes viseletet biztosít. Az elkészült nyakpántok rendkívül tartósak, a felirat nem kopik, rendkívül időtálló.

Az általunk gyártott egyedi nyakpántok biztosan nem fognak csalódást okozni sem Önnek, sem munkatársainak vagy ügyfeleinek.

Válaszd ki az anyagot!

Szatén, Bordás

Válaszd ki a szélességet!

15 mm, 20 mm, 25 mm

Válaszd ki a kiegészítőt!

Csepp Karabíner, Kártyatartó Csipesz, Kártyatartó Karabíner, Kulcskarika, Prémium Karabíner

Mire figyeljen a megrendelés elküldése előtt?

https://nyakpant24.hu/wp-admin/post.php?post=739&action=edit

XS S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL
Testhossz (A) 64 70 72 74 76 78 80 82 88
Mellszélesség (B) 48 50 53 56 59 62 65 68 72